124sold.gr
     Αρχική
         Forum
          Είσοδος
Δημοπρασία: 14167446  

Ο ΠΟΥΡΟΣ ΗΡΩΣ ΤΟΜΟΣ Β ΤΟΥ ΚΡΙΤΩΝΑ ΣΑΛΠΙΓΚΤΗ

Κατηγορία: Περιοδικά & Κόμιξ > Κόμιξ > Μικρός Ήρως  
Επιλέξτε εικόνα
Ο ΠΟΥΡΟΣ ΗΡΩΣ ΤΟΜΟΣ Β ΤΟΥ ΚΡΙΤΩΝΑ ΣΑΛΠΙΓΚΤΗ


Περιγραφή

Ο ΠΟΥΡΟΣ ΗΡΩΣ ΤΟΜΟΣ Β

 του ΚΡΙΤΩΝΑ ΣΑΛΠΙΓΚΤΗ ΜΕ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ Γ. ΑΚΟΚΑΛΙΔΗ

Οι τρικλοποδιές που δέχθηκε ο Πουρός ΗΡΩΣ από τους Δεινόσαυρους της πολιτικής σκηνής  τον εμπόδισαν τελικά το 1985 να εκλεγεί Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, σύμφωνα με τις εντολές της Λέσχης των Αοράτων, τις οποίες προώθησε ο Χ-1 στον Φιλόδοξο Αντρέα. Δεν εμπόδισαν όμως τον τελευταίο να παραμερίσει πολιτικά τον Ζηλόφθονα Μεγάλο, που είχε απαγάγει το πρώην Παιδί-Φάντασμα, για να μείνει εκείνος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά και να εξουδετερώσει τον Γαλάζιο Εωσφόρο, ο οποίος άρπαξε τον Πουρό ΗΡΩΑ από τους απαγωγείς και του εμφύτεψε στο κεφάλι μία μικροσυσκευή υποταγής στην θέλησή του, για να επωφεληθεί και να αναδειχθεί πολιτικά. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το μπέρδεμα μεγάλωσε όταν η Δαιμονική Κόρη του Γαλάζιου Εωσφόρου ερωτεύτηκε τον θρυλικό ήρωα.
Με τον Β' τόμο της σειράς έρχεται στην επιφάνεια η αληθινή ιστορία του Φιλόδοξου Αντρέα, ο οποίος από γκαφατζής νοσοκόμος του αμερικανικού ναυτικού κατά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο, κατάφερε να γίνει ο Κολοσσός του Καστρίου, αλλά κυρίως ο μυστηριώδης λόγος για τον οποίο το Παιδί-Φάντασμα άφησε τελικά τον Δεκέμβριο του 1944μόνους και αβοήθητους τους συμπατριώτες του και τους Εγγλέζους ν' αντιμετωπίσουν τον πολιορκητή της Αθήνας Ε.Λ.ΑΣ.. Κι' αυτό παρ' ότι αρχικά ρίχτηκε, όπως ήταν το σωστό ν' αντιμετωπίσει και να σταματήσει την επελαύνουσα Αριστερά -η οποία πραγματοποιεί την πρώτη πανελλήνια εμφάνισή της σε περιπέτειές του- σε μια μάχη η οποία παρ' ολίγο να καταστήσει τα επόμενα χρόνια και τους δύο ανύπαρκτους. Το μυστικό βρισκόταν θαμμένο στην σκληρή μονομαχία του σε μια χαράδρα με τον καπετάν Γιώτη εκείνες τις μαύρες για την Ελλάδα ημέρες, όπου για να σωθεί ο θρυλικός ήρωας από το μαχαίρι του αδυσώπητου αντάρτη χρειάστηκε να βάλει το χέρι ο Τερματοφύλακας Που Σφύριζε... Κάτι όμως που είχε τίμημα, από λόγους ευγνωμοσύνης, να πιαστεί στον Ιστό της Κόκκινης Αράχνης.

Πρόκειται για τον Β' τόμο της παρωδίας των περιπετειών του Μικρού ΗΡΩΑ, οι οποίες συνδυάζονται με την σάτιρα πραγματικών γεγονότων της ελληνικής πολιτικής σκηνής, από τα οποία η δράση επηρεάζεται, αλλά και επηρεάζει την διαμόρφωσή τους. Όπως και στον Α' τόμο τα κεφάλαια του βιβλίου παρουσιάζονται όπως τα τευχάκια του Μικρού ΗΡΩΑ, δηλαδή με έγχρωμο εξώφυλλο-οπισθόφυλλο και με αφήγηση που συνοδεύεται από ασπρόμαυρη εικονογράφηση και βινιέτες, ως μία ολοκληρωμένη αναφορά στο πρωτότυπο, στον μέγιστο δυνατό βαθμό από άποψη εμφάνισης

Έχουν δει την δημοπρασία 7 χρήστες
Στοιχεία δημοπρασίας
Ποσότητα: 1
Κλείνει σε: Η δημοπρασία έχει κλείσει. Δεν γίνονται δεκτές άλλες προσφορές
Τοποθεσία: ΒΕΡΟΙΑ
Χώρα: Ελλάδα
Άνοιξε: 11/11/2021 01:49:48
Κλείνει: 11/12/2021 01:49:55
 
 
Προσφορές: 0
Πλειοδότης: Δεν υπάρχει
Θέλω να το παρακολουθώ
Αποστολή με email σε φίλο   
Προεπισκόπιση εκτύπωσης


Στοιχεία πωλητή
 
Όνομα χρήστη
VAGPAN
Αξιολόγηση:
286
Επιλογές
Όλες οι δημοπρασίες
Σελίδα αξιολόγησης
Ρωτήστε τον πωλητή
Κατάστημα
Προφίλ
Προσθήκη στα αγαπημένα
Πληρωμή
Τραπεζική κατάθεση
Επιπλέον στοιχεία
Κατάσταση: Καινούριο
Αποστολή
 • Ο αγοραστής πληρώνει τα έξοδα αποστολής
 • Ο πωλητής ΔΕΝ αποστέλει στο εξωτερικό

 • Ο πωλητής VAGPAN, είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενο αυτής της δημοπρασίας

  'Αλλες δημοπρασίες του πωλητή

   ΕΓΩ Ο ΧΡΙΣΤΟ...
  € 15.00


   ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΗ...
  € 1.00


   ΔΥΟ ΤΡΕΛΟΙ Π...
  € 1.00


   ΚΟΜΙΞ#88-Ο Θ...
  € 20.00

   
  Copyright ©2006-2020 - 124sold.gr Online Auctions
  Site best viewed with Firefox.  
  Εγγραφή | Είσοδος | Χρεώσεις | Διαφήμιση | Ποιοί είμαστε | Επικοινωνία | Βοήθεια | Θέσεις Εργασίας
  Η σελίδα εμφανίστηκε σε 0.15586996078491 δευτερόλεπτα.