124sold.gr
     Αρχική
         Forum
          Είσοδος
Το προφίλ μου
 Όνομα:
 Γιώργος Καμπούκος
 
 Διεύθυνση κατοικίας:
 Ρ. Φεραίου 84
 174 55 Άλιμος
 
 Τηλέφωνα:
 210 98 87 647 (κατοικία)
 693 760 35 40 (κινητό) 
 
 e-mail:
 
gkab13@yahoo.gr
 
 

Συντομογραφίες:

 

Νομίσματα – χαρτονομίσματα:

UNC = ακυκλοφόρητο / άριστο

aUNC = σχεδόν ακυκλοφόρητο / σχεδόν άριστο

XF = εξαιρετικό

VF = πολύ ωραίο

F = ωραίο

VG = πολύ καλό

G = καλό

ΧF+ / XF- = περισσότερο / λιγότερο από XF (κ.ο.κ.)

 

Ειδικά για χαρτονομίσματα, ακυκλοφόρητο θεωρείται μόνο το τέλειο χαρτονόμισμα, όταν κανένα άλλο δεν μπορεί να είναι καλύτερο από αυτό.

 

Γραμματόσημα:

** = ασφράγιστο χωρίς σαρνιέρα

* = ασφράγιστο με σαρνιέρα

(*) = ασφράγιστο χωρίς γόμα (ενδέχεται να έχει σαρνιέρα)

(o) = σφραγισμένο (ενδέχεται να έχει σαρνιέρα)

 
Εικόνες καταχωρήσεων:

 

Στα γραμματόσημα βάζω πάντα το πραγματικό αντικείμενο (αυτό που θα παραλάβετε).

 

Στα υπόλοιπα αντικείμενα, συλλεκτικά ή όχι, δείχνω το πραγματικό αντικείμενο στην περίπτωση έχει κάποια ελαττώματα και τα ελαττώματα αυτά μπορούν να φανούν στην εικόνα. Αλλιώς τα αναφέρω στην περιγραφή. Όταν τα ελαττώματα (π.χ. η φθορά ενός νομίσματος) δεν μπορούν να φανούν ακριβώς, τότε η εικόνα δεν χρησιμεύει σε τίποτα.

 

Όταν το αντικείμενο είναι καινούριο / ακυκλοφόρητο / σε άριστη κατάσταση κλπ, συνήθως βάζω μια ενδεικτική εικόνα. Επίσης βάζω ενδεικτικές εικόνες όταν το αντικείμενο είναι μικρής αξίας (λιγότερο από 5 Ευρώ), με τη λογική ότι δεν χρειάζεται πολύ "ψάξιμο" από την πλευρά του αγοραστή.

 

Προφανώς, όταν αναφέρω «όπως φαίνεται στην εικόνα» ή κάτι παρόμοιο, φαίνεται το πραγματικό αντικείμενο. Το ίδιο και σε αντκείμενα με ιδιαιτερότητες, όπου αναφέρω «θα πάρετε το ανικείμενο που βλέπετε».

 

Σε κάθε περίπτωση, ρωτήστε με ελεύθερα για ο,τιδήποτε και ζητήστε μου εικόνα του πράγματικού αντικειμένου, αν θέλετε. Σε περίπτωση αμφιβολίας, βασιστείτε στην περιγραφή και όχι στις εικόνες.

 
Επικοινωνία:

 

Μετά τη λήξη της δημοπρασίας, ή και νωρίτερα, περιμένω να με ενημερώνετε για τον τρόπο πληρωμής και παραλαβής που προτιμάτε. Μια τυπική επιβεβαίωση (με e-mail, τηλεφώνημα κλπ) βοηθάει στο να αποφεύγονται μπερδέματα και παρεξηγήσεις.

 

Εάν θέλετε να αγοράσετε περισσότερα από ένα αντικείμενα, δεν έχω καμιά αντίρρηση να σας περιμένω όσο χρειάζεται, μέχρι να λήξει και η τελευταία δημοπρασία. Καλό είναι, βέβαια, να με ενημερώνετε όταν ολοκληρώσετε τις αγορές σας και ακόμα καλύτερο να μού στέλνετε έναν κατάλογο με e-mail με όσα αγοράσατε. Ένα μυαλό έχω και εγώ, και όσο πιο καθαρογραμμένη είναι η παραγγελία σας, τόσο μικρότερες είναι οι πιθανότες λάθους.

 

Θα ήθελα ιδιαίτερα να σας παρακαλέσω, ειδικά στις παραγγελίες αναλωσίμων, να μου γράφετε αναλυτικά τις ποσότητες και τα μεγέθη, γιατί το «σύστημα» δεν βοηθάει μερικές φορές σε αυτό το σημείο...

 

Αν έχετε κάποιες ιδιαίτερες απαιτήσεις (π.χ. περιορισμένο χρονικό διάστημα που θέλετε να συναντηθούμε ή να σας στείλω κάτι), θα ήταν χρήσιμο να με ενημερώνετε όσο το δυνατό νωρίτερα, ακόμα και πριν δώσετε την προσφορά σας, ώστε να υπάρχει περισσότερη άνεση χρόνου. Άλλωστε οι δημοπρασίες μου κατά κανόνα δεν δέχονται πολλές προσφορές (δεν είναι "από 1 Ευρώ"), οπότε συνήθως θα πάρετε αυτό για το οποίο ενδιαφέρεστε.

 

Κάθε τρόπος επικοινωνίας (στο κινητό, στο σπίτι) είναι καλοδεχούμενος, αλλά προτιμώ τα μηνύματα (e-mail), επειδή μπορώ να απαντήσω με άνεση χρόνου και καθαρό μυαλό. Καθώς τα συλλεκτικά είναι δευτερεύουσα απασχόληση, δεν έχω πάντα πρόχειρα τους καταλόγους, τις λίστες μου και τις τιμές, ώστε να μπορώ να απαντώ σε "πραγματικό χρόνο". Επίσης ένα e-mail με τις λεπτομέριες της παραγγελίας, διεύθυνση, τηλέφωνα κλπ μπορώ να το τυπώσω, αντί να σημειώνω πρόχειρα σε διάφορα χαρτιά.

 

Συνάντηση:
 
Πάντα προτιμώ τις προσωπικές συναντήσεις και τις συναλλαγές χέρι με χέρι, όταν είναι δυνατό. Μπορώ να συναντηθώ μαζί σας στην περιοχή της κατοικίας μου (Άνω Καλαμάκι). Ανάλογα με το πρόγραμμά μου, μπορούμε να συναντηθούμε και στο κέντρο της Αθήνας ή κάπου ενδιάμεσα (Συγγρού, Βουλιαγμένης). 
 

Αποστολή αντικειμένων:

 

Σε παραγγελίες αξίας μέχρι 5 ευρώ μπορεί να προσθέσω έξοδα συσκευασίας (0,50 – 1,00 ευρώ), ανόλογα με τη φύση των αντικειμένων. Σπάνια χρειάζεται κάτι τέτοιο, αλλά κάποιες φορές είναι απαραίτητο.

 

Αν θέλετε απλή αποστολή με ΕΛΤΑ, που είναι η φθηνότερη λύση, το ρίσκο είναι δικό σας.

 

Αν θέλετε συστημένη επιστολή ή δέμα, σε περίπτωση προβλήματος θα σας επιστρέψω την αποζημίωση που καταβάλλει ο κάθε μεταφορέας. Για τα ΕΛΤΑ μπορώ να σας ενημερώσω τι αποζημιώσεις δίνουν, για τους άλλους μεταφορείς δεν γνωρίζω.

 

Μπορείτε να μου ζητήσετε να ασφαλίσω την αποστολή, πληρώνοντας την αντίστοιχη χρέωση, ώστε σε περίπτωση προβλήματος να πάρετε όλα τα χρήματά σας πίσω.

 

Σε κάθε περίπτωση (και ειδικότερα στην αντικαταβολή) δεν είστε υποχρεωμένοι να παραλάβετε «γουρούνι στο σακί». Ελέγξτε το πακέτο πριν το παραλάβετε, αν έχει φθορές, αν έχει σημάδια κακομεταχείρησης και απαιτήστε άμεσα από τον υπάλληλο να τα καταγράψει.

 

Αντικαταβολή με ΕΛΤΑ:

 

Είναι ο βολικότερος τρόπος για μένα, όταν δεν υπάρχει η δυνατότα συνάντησης. Αν θέλετε να σας στείλω τις αγορές σας με αντικαταβολή, σας παρακαλώ να με ενημερώνετε σχετικά, γιατί δεν το κάνω «αυτόματα». Δεν μπορώ να ξέρω πότε ολοκληρώσατε τις αγορές σας ή αν θέλετε να ολοκληρώσουμε τις συναλλαγές μας με άλλον τρόπο...

 

Σε αντικαταβολές μεγάλης αξίας διατηρώ το δικαίωμα να σας χρεώσω επιπλέον το κόστος ασφάλισης της αποστολής.

 

Εάν ενδιαφέρεστε για αντικαταβολή στο εξωτερικό, θα πρέπει να συνεννοηθούμε πρώτα, γιατί τα πράγματα μπερδεύονται πολύ σε αυτή την περίπτωση και ενδέχεται να υπάρχουν και επιπλέον έξοδα.

 

Τραπεζική κατάθεση, PayPal κλπ:

 

Ζητείστε μου το σύνολο που πρέπει να καταβάλετε, διευκρινίζοντας τον τρόπο αποστολής που προτιμάτε. Αν θέλετε να κάνετε κατάθεση σε ταμείο (που δεν υπάρχουν χρεώσεις), υπάρχουν λογαριασμοί στη Eurobank, Alpha, Εθνική και Πειραιώς. Για εμβάσματα κλπ ηλεκτρονικούς τρόπους πληρωμής προτιμήστε τη Eurobank.

 

Για πληρωμή με PayPal υπολογίστε ότι στο σύνολο θα προστεθούν 0,35 ευρώ, καθώς και 3,5% επί του συνόλου.

 

Λογαριασμό στο Skrill (Moneybookers) ή σε άλλη παρόμοια υπηρεσία δεν έχω.

 

Ιδιωτικές ταχυδρομικές εταιρείες (courier), μεταφορικές εταιρείες, ΚΤΕΛ κλπ:

 

Αν επιθυμείτε αποστολή με άλλον μεταφορέα εκτός από τα ΕΛΤΑ, αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν βολεύει και εμένα. Κατά κανόνα με παραλαβή από τον χώρο μου και χρέωση παραλήπτη (δική σας). Δηλαδή, αφού μου στείλετε τα χρήματα για τις αγορές σας (χωρίς τα μεταφορικά, προφανώς) θα σας στείλω το πακέτο και θα πληρώσετε τα μεταφορικά που θα σας ζητήσει ο μεταφορέας.

 

Επειδή σπάνια κάνω τέτοιου είδους αποστολές (κυρίως λόγω του κόστους τους), φροντίστε να ενημερωθείτε εσείς για το κόστος και τους όρους μεταφοράς.

 

Γενικά:

 

Οποιδήποτε πρόταση, προσφορά ή αντιπροσφορά, τρόπος αποστολής ή πληρωμής, ερώτηση κλπ είναι ευπρόσδεκτη και συζητήσιμη, αλλά... δεν σας υπόσχομαι τίποτα... Υπόσχομαι μόνο ότι θα σας απαντήσω.

Copyright ©2006-2020 - 124sold.gr Online Auctions
Site best viewed with Firefox.  
Εγγραφή | Είσοδος | Χρεώσεις | Διαφήμιση | Ποιοί είμαστε | Επικοινωνία | Βοήθεια | Θέσεις Εργασίας
Η σελίδα εμφανίστηκε σε 0.031934022903442 δευτερόλεπτα.